За комплекса

Жилищен комплекс „Мирамар“ разполага с Разрешение за ползване от юли 2023 г.

Комплексът е създаден за да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Уникално съчетание между качествено изпълнение, функционалност, спокойствие и сигурност, комуникативно местоположение и много удобства.

Той е разположен в западната градска част на Стара Загора, до самата борова гора. В непосредствена близост до детска ясла, детска градина, училище, както и новоизградения градски парк и спортна арена. Комплексът и всички съоръжения се изграждат в съответствие с най-високите стандарти за качество, които ще покрият изискванията за висококатегориен жилищен комплекс.
„Мирамар“ разполага с 90 апартамента разделени в 2 отделни входа (вход: А и Б). Всеки вход се състои от 9 надземни етажа,обслужвани от общо 4 на брой асансьора. За да осигури максимален комфорт на обитателите на сградата, комплексът разполага и с 3 нива подземни гаражи. В пределите на имота ще бъдат обособени и открити паркоместа.

Жилищен комплекс „Мирамар“ е зелено място в динамичната градска среда. Комплексът разполага с проектирани тревни площи, детски кът на открито и пешеходни алеи. Концепцията на комплекса е съобразена с нуждите на съвременното семейство от повече спокойствие и тишина в близост до активни пътни артерии. Достъпът на хора с увреждания е осигурен навсякъде.

Акценти

Местоположение

В близост до детска ясла, детска градина, новоизграден парк и хипермаркет.

Спокойствие

В хармония с природата. Красива и озеленена среда за живот.

Качество

Надеждни, високо качествени с оптимални характеристики на вложените материали.

Дизайн

Функционални разпределения, просторни помещения и изобилие от светлина.

Елегантното решение на фасадата създава усещане за лично пространство и връзка с природата. Сградата се вписва чудесно в заобикалящата я зелена среда, без да бъде натрапчива. Едно от инженерните решение, е запазване на високата растителност в и около парцела с цел опазване на природата. Изкусната комбинация от раздвижени детайли, дървени елементи и стъклени витрини внасят светлина и един модерен поглед в цялостната визия на комплекса.